EN VUXENSAGA. ”MENINGEN MED LIVET?”.

En garanterat humoristisk/tankeväckande skildring över vad vi lägger vår energi på, i en allt mer stressad tillvaro.

Är skriven med en ton av djupt allvar, men med betoning på humor och glädje.  En skildring av hur vi människor springer runt, runt, runt och försöker att utveckla oss själva och tror att det är där, vi finner meningen med livet. Berättelsen handlar om en Trollfamilj som i sin självutvecklingssträvan att nå bekräftelse hamnar i både stress, sjukdom och konkurs.  Trollfamiljen upptäcker mitt i den allra värsta stunden i sina liv, när allting rasar, att meningen med livet kan vara en skogspromenad tillsammans efter frukost på lördagens lediga dag och den djupa samvaron som i ljus och kärleksfull anda sprider sig inom dem själva och allt levande som moder jord och universum innehåller. Meningen med livet är att vara här och nu, hinna stanna upp och njuta av de små tingen i livet. Det var vad Trollpappa och Trollfamiljen upptäckte, när smärtan i trollpappans kropp blev för stor av all stress i strävan efter meningen med livet.

Vuxensagan är skriven och regisserad som manus till en teaterproduktion ”Lycketrollisarna” av och med Britt Anderzon, medregisörer, Eric Dellkrantz och Leif Lingheden. 

Berättar röst: Hasse Hellman

 

Lycketrollissarna Liten presentation som jag sedan kan blogga om.

Ett senare projekt att tala in som Ljudbok.

En garanterat tankeväckande/humoristisk familjeföreställning

Där Lycketrollissarna söker efter meningen med livet. En pjäs som handlar om jakten på det perfekta och att stanna upp och ge mer tid till barnen.

Det går Troll över Scenerna.